Craft Sportswear

Snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid

De huidige markt vraagt om snelheid, en op logistiek gebied valt vaak nog veel winst te behalen. Het inrichten of bouwen van een nieuw magazijn is voor veel merken dan ook geen overbodige luxe. Maar daarmee bent u er nog niet. De échte winst zit ‘m in het automatiseren van processen.

 

TCOG weet als geen ander hoe technologie moet worden ingezet om een onderneming snel winstgevender en efficiënter te maken. Zo ook bij Craft Sportswear, een functioneel en internationaal snel groeiend sportkledingmerk waar (top)sporters op vertrouwen.

De aanschaffing van nieuwe software

“Als we nieuwe software aanschaffen, gaan we niet over één nacht ijs. Zeker niet als het een pittige investering betreft die grote invloed op de bedrijfsprocessen zal hebben”, vertelt Adri Zwarthoff, managing director van Craft Sportswear Benelux. “We wilden er zeker van zijn dat we de goede keuze zouden maken. Daarom besloten we een pitch uit te schrijven. TCOG was één van de vier gespecialiseerde Microsoft Dynamics NAV (nu Dynamics 365 Business Central) aanbieders die we benaderden.”

Volgens Adri Zwarthoff paste TCOG en hun voorstel het beste bij zijn wensen. “De keuze viel op TCOG omdat het een jonge, dynamische en vooral flexibele speler bleek te zijn”, vertelt hij. “Het klikte meteen. TCOG reageerde snel op onze vragen, dacht goed met ons mee en zocht echt naar de beste oplossing voor ons bedrijf.”

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.