Microsoft Retail Software Solutions

Overtref de verwachtingen van uw klanten met Microsoft Dynamics 365 for Retail

Bent u werkzaam in de retail? Wilt u vol inzetten op beleving en de consument verleiden met een gepersonaliseerde winkelervaring? De Microsoft retail software solutions liggen aan de basis van een goed draaiend bedrijf. De retailsector blijft zich verder ontwikkelenwinkels transformeren steeds meer in belevingscentra, waar alles draait om inspiratie, educatie en theatraliteit.

 

Iedereen streeft naar een aantrekkelijke plek om de verbinding met uw klanten op te zoekenOnline en offline smelten meer en meer samen en zorgen ervoor dat de fysieke retail een nieuwe rol krijgt. Microsoft Dynamics 365 for Retail is speciaal ontwikkeld voor de retailsector en helpt u op weg.

Neem uw bedrijf mee op pad

Werk overal met volledige mogelijkheden op desktopcomputers, tablets, mobiele apparaten of in de cloud.

TCOG USP appelblauw 02

Cloud-based softwareoplossing

Verwijder organisatorische silo’s met één enkele uitgebreide oplossing die overal werkt waar nodig.

TCOG USP appelblauw 03

Pas de software aan uw behoefte aan

Profiteer van ondersteuning voor 25 talen, lokalisatie en wijzigingen in de gebruikersinterface zonder met programmeercode te werken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central for Retail

Microsoft Dynamics 365 for Retail is een krachtige, cloud-based retailoplossing voor het aansturen van al uw bedrijfsactiviteiten. Met andere woorden: één platform waarmee al uw kanalen realtime zijn gekoppeld. Op die manier biedt u klanten overal hetzelfde serviceniveau en kunt u met relevante informatie inspelen op hun wensen en behoeften.

 

Deze Unified Commerce-strategie stelt u als retailer in staat om de veranderende verwachtingen van de consument waar te maken én te overtreffen.  Microsoft Dynamics 365 for Retail biedt een compleet pakket van tools voor verkoop, voorraadbeheer, klantrelatiebeheer en financieel management.

De voordelen van Microsoft Retail Software Solutions

Met Dynamics 365 for Retail kunt u als retailer uw verkoopactiviteiten efficiënter en effectiever beheren door middel van geavanceerde verkoop- en voorraadanalyses, realtime inzicht in de verkoop en voorraad en automatisering van uw administratieve taken. Daarnaast biedt Dynamics 365 for Retail ook gepersonaliseerde klantervaringen door middel van geavanceerde segmentatie- en analysemogelijkheden en integratie met sociale media en e-commerce platforms.

Kortom, met Dynamics 365 for Retail kunt u als retailer uw verkoopactiviteiten efficiënter beheren, uw klantervaring verbeteren en uw winstgevendheid verhogen. Dit alles kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en data-analyse in een cloud-based omgeving.

Waarom u moet kiezen voor Dynamics 365 for Retail

Er zijn verschillende redenen waarom u als retailer zou moeten overwegen om te beginnen met Dynamics 365 for Retail:

 

  • Klantgerichtheid: Dynamics 365 for Retail biedt retailers de mogelijkheid om klantgegevens te verzamelen, te analyseren en te gebruiken voor personalisatie en segmentatie. Dit kan leiden tot versterkte klantrelaties en een betere klanttevredenheid.
  • Omnichannel verkoop: Dynamics 365 for Retail ondersteunt verkoop via verschillende kanalen, waaronder fysieke winkels, e-commerce en mobiele apparaten. Dit kan helpen om een consistente klantervaring te bieden en de verkoop te verhogen.
  • Inzicht in prestaties: Dynamics 365 for Retail biedt realtime data-analyse en rapportage, waardoor retailers inzicht krijgen in de prestaties van hun winkels en deze kunnen verbeteren.
  • Automatisering en efficiëntie: Dynamics 365 for Retail biedt automatisering van werkprocessen en geïntegreerde werkprocessen, waardoor de efficiëntie en productiviteit van de winkel kan worden verhoogd.
  • Flexibiliteit en snelheid: Dynamics 365 for Retail is gebaseerd op cloudtechnologie, waardoor retailers snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden en nieuwe opportuniteiten kunnen benutten.

Nog niet overtuigd? Ontdek de succesverhalen van onze klanten!

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.