Sana Commerce

Bouw langdurige relaties op
met Sana Commerce

Met Sana Commerce maken wij een drijvende kracht van uw ERP om uw webshop aan te sturen. Dit elimineert systeemsilo’s en de bijhorende beperkingen die veroorzaakt worden door reguliere e-commerce oplossingen. Het Sana Commerce e-commerceplatform maakt gebruikt van de bestaande bedrijfslogica en data uit uw Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) en zorgt voor klantencomfort, betrouwbaarheid en een constante evolutie. Zo helpen wij u bij het onderhouden van langdurige relaties.

Klantencomfort

Verleid klanten met gepersonaliseerde zelfservice en complete transparantie.

TCOG USP appelblauw 02

Betrouwbaarheid

Elimineer fouten en vertragingen voor een online ervaring waar klanten altijd op kunnen vertrouwen.

TCOG USP appelblauw 03

Constante evolutie

Pas uw bedrijf snel en eenvoudig aan om aan de steeds veranderende eisen van uw klanten te voldoen.

Sana Commerce Cloud

De enige realtime ERP-geïntegreerde e-commerce oplossing die gebouwd is om de zakelijke evolutie mogelijk te maken en duurzame klantrelaties te bevorderen biedt:

  • dezelfde, onfeilbare Microsoft Dynamics ERP-integratie waar onze klanten altijd van hebben gehouden,
  • in combinatie met gloednieuwe ontwerpmogelijkheden, geavanceerde technologie en ongeëvenaarde prestaties.

Sana Commerce Cloud werd ontworpen als eerste Single Page Application (SPA), gebouwd voor B2B, om de snelheid van het laden van pagina’s drastisch te versnellen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.