Dynamicweb

Krachtige klantervaringen
met één geïntegreerd platform

Om klanten te winnen en de beste service te verlenen in de snel veranderende wereld van vandaag, moet elke organisatie flexibel, responsief en persoonlijk zijn. De mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren en klanten te bedienen is cruciaal. Dynamicweb stelt u in staat om geweldige klantervaringen over verschillende kanalen te bieden met één geïntegreerd platform. Vertrouw net zoals duizenden andere bedrijven op de Microsoft .NET-technologie en Dynamicweb’s mogelijkheid om te schalen, aan te passen en te integreren met andere systemen.

Klantervaring

Kies voor multi-channel publishing en support voor alle apparaten. Bied relevante producten aan door in te zetten op personalisatie.

TCOG USP appelblauw 02

Groeifactor

Beheer meerdere B2B en B2C webshops vanuit één platform en maak gebruik van een geïntegreerde emailmarketing-automatisering.

TCOG USP appelblauw 03

Procesoptimalisatie

Optimaliseer uw processen door middel van een integratie met uw ERP systeem voor onder andere productdata en facturatie.

Turnkey B2B E-commerce

Zonder veel moeite een complete B2B webshop lanceren binnen één week? Het is mogelijk! De kant-en-klare B2B e-commerce oplossing van Dynamicweb is klaar om geïntegreerd te worden met uw ERP systeem en biedt een complete online winkelervaring – inclusief Content Management, E-commerce, Checkout en Online Marketing functionaliteiten. Het is eenvoudig te implementeren in uw huidige bedrijfsprocessen en direct klaar voor gebruik na implementatie. Bovendien is het platform uniek ontworpen om uw merkidentiteit te ondersteunen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.