Webinar banner

Webinar: Voeg AI toe aan uw bedrijfsprocessen

De meeste (fashion) retailers en fashion merken (met VMI-klanten) hebben voorraadbeheer processen die niet intelligent zijn. Als we bijvoorbeeld kijken naar het replenishment proces, is dit vaak gebaseerd op min/max-regels die de initiële distributie in stand houden. Er wordt niet gekeken naar het maximaliseren van omzet en sales marge door de producten te sturen naar de winkels waar deze het beste zullen verkopen, om zo een maximale doorverkoop tegen 100% marge (full marge) te bereiken.

 

WAIR is een Artificial Intelligence / Deep Learning bedrijf dat intelligentie toevoegt aan bestaande bedrijfsprocessen. Dit innovatieve bedrijf voor de fashionsector is een intelligentie laag die u in uw huidige ERP systeem kunt gebruiken middels een connector, waardoor het implementatieproces relatief kort en gemakkelijk is.

 

Op dinsdag 12 september organiseren wij samen met WAIR een gratis webinar waarin onder andere de volgende punten aan bod komen:

  • Kennismaking: WAIR
  • Roadmap voor retail: LS Retail >AI by WAIR
  • Roadmap voor brands: LS Retail of itSuitsFashion >EDI >VMI (Vendor Managed Inventory) >AI by WAIR
  • Roadmap van WAIR: In season replenishment (de AI Replenisher), initial distribution, channel allocation, end of season break down
  • Werking van de AI Replenisher by WAIR

Door TCOG in samenwerking met:

WAIR’s VMI-evangelist: Steven Witteveen 

WAIR’s AI Retail Strategist: Rianne Reitsma

 

Webinar recording

Het webinar gemist of opnieuw bekijken? Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang de webinar recording in uw mailbox.


Informatie

Branche:
Retail / Fashion
Type:
Webinar
Datum:
12 september 2023
Tijdstip:
10:30 uur

Meer events

Webinar Voyado & TCOG
Webinar: De evolutie van retail door TCOG & Voyado
12 september 2024
Webinar Voyado RR
The Retail Radar webinar: inzicht in klantentrends
13 juni 2024
Webinar sustainability
Webinar: Prepare for the wave of sustainability
18 april 2024

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.