Webinar banner

Webinar: TCOG Cloud Scanning – Wat is het en hoe werkt het?

 

Misschien maakt u nog steeds gebruik van een papieren pickbon in combinatie met een paktafel? Dit kan veel efficiënter. Door het pick, pack en check proces te combineren tot één handeling, kunt u een grote tijds- en kostenbesparing realiseren!

 

Vele klanten gingen u reeds voor door Warehouse scanning in te zetten binnen hun bedrijf. Handig, maar hoe werkt het dan en wat kan het allemaal? Tijdens dit gratis webinar nemen we u mee in de belangrijkste voordelen en mogelijkheden van TCOG Cloud Scanning op Android, dé moderne scanoplossing voor uw magazijn die standaard gekoppeld is met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV).

 

Dit webinar is geschikt voor iedereen die graag efficiënter de logistieke stromen binnen het warehouse wil inrichten.

 

Webinar recording

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Laat hieronder uw gegevens achter en u ontvangt de webinar recording in uw mailbox.


Informatie

Branche:
Retail / Fashion / Industry
Type:
Webinar
Datum:
28 juni 2022
Tijdstip:
10:30 uur

Meer events

ISF 365
Webinar: What’s new in itSuitsFashion 365?
13 december 2022
CDO webinar
Webinar: Automatiseer uw documentenstroom
1 december 2022
Blog wat is de cloud
Webinar: De overstap van NAV naar Business Central
17 november 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.