Webinar: Maak een succesverhaal van uw e-commerce project

B2B-verkoop is en blijft een grote uitdaging. Zeker anno 2021, waar we de markt in een snel tempo zien veranderen vanwege de coronacrisis. Voor bedrijven die zich op de zakelijke markt richten is het noodzakelijk om in te zetten op de digitale transformatie en vandaag nog te starten met online verkoop. Toch denken veel bedrijven onterecht dat e-commerce niet binnen hun sector past of zijn ze bang om het persoonlijke contact met hun klanten te verliezen.

 

Hoe maak ik van mijn e-commerce project een succesverhaal? Dat is de vraag die veel bedrijven bezighoudt. Armand van den Bos, Sales Manager Sana Commerce, gaat tijdens dit webinar dieper in op:

  • Hoe een e-commerce strategie succesvol kan worden opgezet
  • De 5 pijlers van succes in e-commerce
  • Hoe uw ERP en e-commerce elkaar aanvullen
  • Praktijkvoorbeelden van klanten die hun e-commerce project succesvol hebben toegepast

Kortom: in deze webinar laten we zien hoe u een succesverhaal van uw e-commerce project maakt door uw volledig potentieel te benutten.

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Maak een succesverhaal van uw e-commerce project”.

 

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.nl.

Informatie

Branche:
Retail / Fashion / Industry / Hospitality
Type:
Webinar
Datum:
7 september 2021
Tijdstip:
10:00 uur

Meer events

Webinar Cloud Scanning
Webinar: TCOG Cloud Scanning – Wat is het en hoe werkt het?
28 juni 2022
Power BI webinar TCOG
Webinar: Zet de stap naar een datagedreven bedrijf
16 juni 2022
Webinar Returnista
Webinar: Hoe retourpercentages verminderen? – Recording
21 april 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.