Webinar banner

Webinar: Koppel uw webshop met uw ERP systeem

Eenvoudig uw webshop koppelen met uw ERP systeem? Dat is mogelijk. Onze partner, Tinx-IT, biedt verschillende standaardconnectoren aan die out-of-the box te koppelen zijn met e-commerce oplossingen van Magento, WooCommerce, Shopify, Cloudsuite, ChannelEngine en Mplus.

 

Door te werken met een standaard connector voorkomt u dat u dubbele data moet invoeren in zowel uw ERP systeem als in uw webshop. Denk hierbij aan het uploaden van afbeeldingen en kenmerken zoals kleuren en maatbogen. Door de informatie op één plaats te uploaden, zorgt u ook voor éénduidige informatie over alle kanalen heen. Doordat er met een simpel vinkje aangegeven kan worden welke informatie ook in de webshop zichtbaar moet zijn, bespaart u flink wat kostbare tijd en geld.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de e-commerce connectoren? Schrijf dan nu in voor het gratis webinar op 22 februari om 10.30 uur via onderstaand formulier.

 

Alvast meer lezen over wat deze connector Style Labels opgebracht heeft? Neem hier snel een kijkje!

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Eenvoudig uw webshop koppelen aan uw ERP systeem”.

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.nl.

Informatie

Branche:
Retail / Fashion
Type:
Webinar
Datum:
22 februari 2022
Tijdstip:
10:30 uur

Meer events

Webinar Cloud Scanning
Webinar: TCOG Cloud Scanning – Wat is het en hoe werkt het?
28 juni 2022
Power BI webinar TCOG
Webinar: Zet de stap naar een datagedreven bedrijf
16 juni 2022
Webinar Returnista
Webinar: Hoe retourpercentages verminderen? – Recording
21 april 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.