Webinar banner

Webinar: Hoe retourpercentages verminderen?

Dat het retourproces voor webwinkels vaak een grote kostenpost is, is duidelijk. Uitdagingen zijn dan ook hoe u het retourpercentage kunt verminderen en dat u het retourproces gaat zien als een opbrengst in plaats van een kostenpost. Omzet genereren in het retourproces is voor veel partijen dan ook nieuw. In deze webinar gaan we in op de verschillende manieren hoe u dat precies kunt doen.

 

We kijken naar het online omruilen, het aanbieden van store credit en doen van waardevolle aanbevelingen in en na het retourproces om klantloyaliteit te bereiken. Na het volgen van deze interactieve sessie, zult u geïnspireerd zijn om met een frisse blik naar de mogelijkheden in uw retourproces te kijken.

 

Returnista helpt bedrijven om dit onderbelichte stuk van de klantervaring te benutten door haar expertise in het creëren van waarde en het reduceren van retouren voor meer dan 1000 webwinkels in 26 landen. De ERP oplossingen van TCOG kunnen in de set-up van een beter retourproces fungeren als single source of truth. De samenwerking tussen TCOG en Returnista is dan ook een logisch gevolg van de toenemende vraag om datastromen te centraliseren en het retourproces onder controle te krijgen.

 

Webinar recording

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de webinar recording in uw mailbox.


Informatie

Branche:
Retail / Fashion
Type:
Webinar
Datum:
21 april 2022
Tijdstip:
10:00 uur

Meer events

ISF 365
Webinar: What’s new in itSuitsFashion 365?
13 december 2022
CDO webinar
Webinar: Automatiseer uw documentenstroom
1 december 2022
Blog wat is de cloud
Webinar: De overstap van NAV naar Business Central
17 november 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.