Webinar: Hoe Customer Engagement helpt bij klantloyaliteit

Vandaag de dag zet zo goed als elke retailer of merk in op omnichannel, waarbij alle verschillende systemen gesynchroniseerd zijn. De volgende stap is unified commerce: dit houdt in dat alle verkoopkanalen van een merk of retailer – van fysieke winkels tot webshops en online marketplaces – realtime gekoppeld zijn. Dit wordt gezien als de winkelervaring van de toekomst die omnichannel naar een hoger niveau tilt.

 

Een 360-graden klantbeeld

Bovengenoemde transitie heeft ervoor gezorgd dat de consument steeds centraler staat. De behoefte om de klant écht te leren kennen is groter dan ooit. Dankzij de grote hoeveelheid aan data die beschikbaar is over de consument is dat mogelijk. Een oplossing zoals Microsoft Dynamics Customer Engagement is voor bedrijven heel interessant omdat ze met die beschikbare data een 360-graden klantbeeld kunnen creëren. Op die manier wordt de betrokkenheid van de consument meetbaar en kunnen hier verdere marketingacties op afgestemd worden.

 

Meer weten over hoe u Microsoft Dynamics CE het beste in kunt zetten? Tijdens het webinar op 23 september gaan we dieper in op Microsoft Dynamics CE voor Sales, Marketing & Customer Service/Care.

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Hoe Customer Engagement helpt”.

 

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.nl.

Informatie

Branche:
Retail / Fashion / Industry / Hospitality
Type:
Webinar
Datum:
23 september 2021
Tijdstip:
10:00 uur

Meer events

Webinar Cloud Scanning
Webinar: TCOG Cloud Scanning – Wat is het en hoe werkt het?
28 juni 2022
Power BI webinar TCOG
Webinar: Zet de stap naar een datagedreven bedrijf
16 juni 2022
Webinar Returnista
Webinar: Hoe retourpercentages verminderen? – Recording
21 april 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.