Hospitality Hotels

Webinar: Beheer uw productgegevens vanaf één locatie

Productinformatie die is opgeslagen in meerdere systemen kost u veel tijd. Daarnaast neemt de kans op fouten toe. De PIM oplossing (Product Information Management) van Perfion geeft u de volledige controle over uw data, waardoor u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw bedrijfsactiviteiten in plaats van te zoeken naar informatie en het beheren van meerdere systemen. Door een naadloze integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) kunt u zich richten op uw core business.

 

Tijdens dit webinar krijgt u antwoorden op volgende vragen:

  • Wat is PIM (Product Information Management) nu precies?
  • Wat kan een PIM-oplossing voor u betekenen?
  • Hoe kunt u PIM inzetten om eenvoudig uw productgegevens in alle talen en over alle kanalen te beheren?

Kortom, ook toe aan centraal en eenduidig artikelbeheer? Schrijf u dan in voor dit gratis webinar en laat u bijpraten door Walter Van Dingenen, Regional Sales Director bij Perfion.

 

Webinar recording:

Het webinar niet kunnen volgen en de recording ervan graag bekijken? Herbekijk hier het webinar “Beheer uw productgegevens vanaf één locatie”.

 

Naar aanleiding van dit webinar graag meer informatie bekomen of een vervolggesprek inplannen? Neem contact op via sales@tcog.nl.

Informatie

Branche:
Retail / Fashion
Type:
Webinar
Datum:
3 juni 2021
Tijdstip:
11:00 uur

Meer events

Webinar Cloud Scanning
Webinar: TCOG Cloud Scanning – Wat is het en hoe werkt het?
28 juni 2022
Power BI webinar TCOG
Webinar: Zet de stap naar een datagedreven bedrijf
16 juni 2022
Webinar Returnista
Webinar: Hoe retourpercentages verminderen? – Recording
21 april 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.