Webinar banner

Webinar: 5 redenen voor de overstap naar Business Central 

Wilt u digitaal transformeren en uw bedrijfsprocessen efficiënter inrichten? Om snel te kunnen schakelen en perfect in te kunnen spelen op de steeds veranderende markt, is goede bedrijfssoftware zoals Business Central van Microsoft onmisbaar voor uw organisatie. Maar waarom zou u een overstap naar deze applicatie overwegen als u werkt met Dynamics NAV?

 

Op 8 juni organiseren wij een gratis webinar waarin wij u graag de voordelen van een upgrade naar Business Central laten zien. Wat u kan verwachten:

  • Kennismaking Business Central: look & feel
  • De voordelen van Business Central t.o.v. Dynamics NAV

Microsoft Dynamics 365 Business Central is hét nieuwste platform van Microsoft en daarmee de opvolger van Dynamics NAV. Het is specifiek ontwikkeld voor organisaties om hun bedrijfsprocessen te integreren zodat er sneller beslissingen kunnen worden gemaakt. U werkt nog op een ‘oude’ versie van Dynamics NAV en denkt erover na om te upgraden naar Business Central? Schrijf dan nu in voor onze gratis webinar en ontdek de voordelen voor uw bedrijf!

 

Webinar recording

Het webinar gemist of opnieuw bekijken? Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang de webinar recording in uw mailbox.Informatie

Branche:
Retail / Fashion / Industry / Hospitality
Type:
Webinar
Datum:
8 juni 2023
Tijdstip:
10:30 uur

Meer events

Webinar Voyado & TCOG
Webinar: De evolutie van retail door TCOG & Voyado
12 september 2024
Webinar Voyado RR
The Retail Radar webinar: inzicht in klantentrends
13 juni 2024
Webinar sustainability
Webinar: Prepare for the wave of sustainability
18 april 2024

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.