Webinar banner

Webinar: Trends in B2B e-commerce

B2B-verkoop is en blijft een grote uitdaging. De markt is in een snel tempo veranderd door de coronacrisis. Voor bedrijven die zich op de zakelijke markt richten is het noodzakelijk om in te zetten op de digitale transformatie en een succesvolle omnichannel e-commerce strategie te voeren.

 

In dit webinar vertelt Armand van den Bos van Sana Commerce, waarom u niet meer om omnichannel heen kunt in een B2B omgeving en hoe u de klant hierin centraal stelt.

 

Stel u daarbij volgende vragen:

  • Hoe optimaliseer ik de koopervaring?
  • Hoe verhoog ik de gebruikersadoptie?
  • Hoe zorg ik voor nauwkeurige stuurdata?

Kortom: in deze webinar lichten we enkele trends verder toe en laten we u zien hoe u een succesverhaal van uw omnichannel e-commerce strategie maakt.

 

Webinar recording

Het webinar ‘Trends in B2B e-commerce’ gemist of opnieuw bekijken? Laat uw gegevens hieronder achter en ontvang de webinar recording in uw mailbox.Informatie

Branche:
Retail / Fashion / Industry
Type:
Webinar
Datum:
15 september 2022
Tijdstip:
10:30 uur

Meer events

ISF 365
Webinar: What’s new in itSuitsFashion 365?
13 december 2022
CDO webinar
Webinar: Automatiseer uw documentenstroom
1 december 2022
Blog wat is de cloud
Webinar: De overstap van NAV naar Business Central
17 november 2022

Onze socials

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.