Add-ons

Add-ons voor een optimale bedrijfsvoering

Om u te kunnen voorzien van een totaaloplossing bieden we via ons partnernetwerk verschillende add-ons aan die een meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Bekijk onze uitbreidingen op Dynamics 365 Business Central (NAV) voor een optimale bedrijfsvoering.

2-Control add-on

Security

Autorisaties zijn dé manier om de beheersing en informatiebeveiliging binnen uw Dynamics 365 Business Central omgeving te verbeteren. Voor de implementatie van autorisatiesoftware werken wij samen met 2-Control, IT-auditing en autorisatiesoftware specialist. Met meer dan twintig jaar ervaring is 2-Control onze ideale sparringpartner omtrent interne beheersing en informatiebeveiliging.

Documentmanagement

Vandaag de dag gebruiken meer dan 15000 Microsoft Dynamics NAV / Business Central klanten de oplossingen van Continia om administratieve processen te versnellen en te automatiseren. Als trouwe partner heeft TCOG ervaring met het opleveren, implementeren en ondersteunen van Continia Document Output, Document Capture & Expense Management. Met Continia voorzien wij u graag van een volledig geautomatiseerde documentafhandeling.

Continia DM
Productconfigurator add-on

Productconfigurator

Met een onafgebroken focus op de woonbranche en haar nauwe verwanten, bouwt onze partner Colijn-IT aan gespecialiseerde oplossingen waardoor bedrijven sterker staan. Wilt u eindelijk aan uw klanten laten zien wat u, letterlijk en figuurlijk, in huis heeft? De meubelconfigurator is dé oplossing om de veelvoud aan keuzes, regels en uitzonderingen van uw complexere producten in strakke banen te leiden.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.