CR7 KIEST VOOR FASHION OPLOSSING ISF

CR7 nam zijn start in herenmode met denim. De inspiratie voor de collectie werd gehaald bij het doen en laten van Cristiano Ronaldo buiten het veld, en is speciaal ontworpen voor elke man die vaak onderweg is. Door het creëren van een nieuwe stof, CR7 Flex, kan Cristiano zijn naam aan denim geven die eruit ziet zoals denim eruit moet zien, maar die flexibel en minder beperkend is.

De keuze voor TCOG en itSuitsFashion

Omdat het in de fashion branche erg belangrijk is een oplossing te vinden die perfect aansluit op de noden en wensen van het bedrijf, ging CR7 op zoek naar een specifieke oplossing. CR7 vond deze oplossing in itSuitsFashion, de fashion management oplossing van TCOG.

CR7 hecht veel belang aan rapportage, wat noodzakelijk is om strategische plannen te maken voor de groei van hun organisatie. Met de keuze voor BI4Dynamics zijn rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik, op ieder moment en op elke plek ter wereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via sales@tcog.nl. Neem ook zeker een kijkje op de CR7 website https://www.cristianoronaldo.com/.