1 JAAR GRATIS AUTHORIZATION BOX

Vindt u autorisaties inrichten complex? Met de autorisatieoplossing van 2-Control wordt de inrichting, het beheer en de monitoring van autorisaties een fluitje van een cent. De Authorization Box stelt u in staat de beveiliging en betrouwbaarheid van de informatieverwerking in Microsoft Dynamics NAV eenvoudig te verbeteren.  

Vraag uw gratis licentie aan

Om de oplossing voor u nog toegankelijker te maken, worden de kosten van het eerste jaar van de Autorization Box niet in rekening gebracht. Dit jaar geven wij nog 10 x één jaar gratis Authorization Box licentie weg! Wees er snel bij, want: ‘First come, First served’.

Wat is het voordeel?

De Authorization Box on Azure licentie is het eerste jaar gratis. Daarna betaalt u jaarlijks het standaard bedrag van 1.450 Euro. U ontvangt een Authorization Box licentie met:

  • Machtigingenset generator (beschikbaar voor Dynamics NAV 2017 en NAV 2018)
  • User management (voor een ongelimiteerd aantal NAV gebruikers)
  • Authorization monitoring
  • 5 user accounts (Authorization Box)
  • 3 database connecties

Stuur een mail naar sales@tcog.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)30 687 47 39 en wij reserveren een Authorization Box actie licentie voor u. Wij ronden hierna de bestelling spoedig met u af.

Te laat?

Heeft u deze actie te laat opgemerkt en wilt u hier graag alsnog voordeel mee doen? Heel de maand december heeft u de tijd om een Authorization Box licentie aan te schaffen met 50% korting! Voor deze verlengactie worden er nogmaals 10 Authorization Box licenties beschikbaar gesteld.

Bekijk hier de actievoorwaarden.